OD ZRNA DO SKODELICE
Vsi z največjim veseljem popijem filter ali espresso skodelico kave. Ampak malo od nas se zaveda kako dolga pot je...
Vsi z največjim veseljem popijem filter ali espresso skodelico kave. Ampak malo od nas se zaveda kako dolga pot je...
KAJ JE CASCARA? Cascara je nekje na stičišču kave in čaja a po okusu niti približno ne spominja na kavo. Cascara...
https://youtu.be/hM5kwyJ0V5U Za današnji blog smo vam poleg video prispevka pripravili tudi obširno razlago o pravilni pripravi V60. KAJ POTREBUJEMO ZA PRIPRAVO Aeropress ...
https://youtu.be/g_QNjqgkmEI Za današnji blog smo vam poleg video prispevka pripravili tudi obširno razlago o pravilni pripravi V60. KAJ POTREBUJEMO ZA PRIPRAVO V60 ...
https://www.youtube.com/watch?v=vwo05w4Oy5A Za današnji blog smo vam poleg video prispevka pripravili tudi obširno razlago o pravilni pripravi Chemexa. KAJ POTREBUJEMO ZA PRIPRAVO Chemex ...
Vsi se strinjamo, da barist ni čarovnik in iz nekvalitetnih kavnih zrn ne more pripraviti dobre skodelice kave. Zelo dobro...
KONTROLNA KARTA ZA FILTER KAVO Rad bi poudaril nekatere minimalne razlike v priporočilih med ameriško, avstralsko in evropsko pripravo kave. Predvsem...
FILTER KAVA IN KAKO JO OKUŠAMO V kolikor razmišljate o razlikah med espresso in filter kavo, potem je najbolje, da si...
Channeling ali kanaliziranje kave se preprosto pojavi, ko voda v kavni pogači ustvari kanal na najmanj odpornem mestu. Tako gre...
V veliki meri kvaliteto espresso napitka odraža spretnost in znanje barista. V današnjem blogu se bomo temeljito posvetili diagnosticiranju težav...