Specialisti za kavo

 

Trgovina

Stow Coffee Roasters / Brazil – Nossa Senhora Aparecida 250G

Brazil – Nossa Senhora Aparecida 250G

10,00 

BRAZIL – NOSSA SENHORA APARECIDA


Okus:

čokolada, lešnik, kandirano sadje

Profil okusa:

Kava je naravno procesirana kava in je idealna kot espresso z mlekom. Navduši nas z uravnoteženostjo in z okusi čokolade, lešnikov in kandiranega sadja.

Opis:

Fazenda Nossa Senhora Aparecida je v družini Dias Villela že več kot 60 let in 4 generacije. V letu 2013 je proizvedla zmagovalno naravno procesirano kavo, ki je na BRAZIL – CUP OF EXCELLENCE dosegla 92,22 točke.Farma se nahaja v Carmo de Minas, v Serra da Mantiqueira de Minas. Fazenda uživa odlične klimatske in temperaturne pogoje. Postopek pridelave in obiranje pri polni zrelosti vodijo do rezultatov, ki redno daje kavi visoko oceno.     

Taste:

chocolate, nuts, candied fruit

Taste profile:

Coffee is natural processed in amazing to prepare espresso and match with milk. It is balance with tast of chocolate, nuts and candied fruits.

Description:

Fazenda Nossa Senhora Aparecida has been in the Dias Villela family for over 60 years and 4 generations. In 2013, it produced the winning BRAZIL – CUP OF EXCELLENCE natural coffee which scored 92.22 points. Located in Carmo de Minas, in the Serra da Mantiqueira de Minas, the Fazenda enjoys excellent climate and temperature conditions. It also enjoys from excellent production and post-harvest practices leading to the results it consistently obtains for its “Natural” processed coffees.

Šifra 003 Category:

Dodatne informacije

Teža 250 g
Regija

Mantiqueira de Minas

Sorta

Yellow Bourbon

Proces

Natural

Nadmorska višina

1300m

RECEPT ZA PRIPRAVO

ENOJNI ESPRESSO

Kava: 10g
Espresso: 20g
Čas: 25 sekund
Čas preinfuzije: 4 sec/2,5-3 bar
Temperatura: 93°C

DVOJNI ESPRESSO

Kava: 19g
Espresso: 38g
Čas: 26 sekund
Čas preinfuzije: 5 sec/2,5-3 bar
Temperatura: 93°C