Specialisti za kavo

 

Trgovina

Stow Coffee Roasters / Darilni bon – Pro Barista Masterclass

Darilni bon – Pro Barista Masterclass

300,00 

Pro Barista Masterclass je namenjen vsem, ki bi želeli
strokovno znanje s kavnega področja profesionalnega barista
nadgraditi na višji nivo v vseh ključnih segmentih.
Delavnica je posebej zasnovana za lastnike, vodje kavarn,
restavracij in hotelov, ki si želite pridobiti širino visokega znanja
s področja priprave kave. Delavnica je prav tako primerna za
vse, ki šele odpirate gostinski obrat s ponudbo kave ali ste
preprosto kavni entuziast, ki si želi pridobiti znanje
profesionalnega barista.
Pokazali vam bomo koncept vodenja kavarne, priprave kavne
ponudbe in številne načine za izboljšanje dobička s pomočjo
učinkovitosti pri pripravi kavnih napitkov in odpravi odpada
kave in mleka vse z namenom čim večje ekonomske
učinkovitosti obrata.

Delavnica nas popelje v znanost priprave espressa in filter kave
ter razumevanje normativov. Naučili se bomo kako lahko
manipulirate z okusom kave, kako na okus vpliva izbor kave,
profil praženja, razmerje med kavo in vodo, temperatura in čas
ekstrakcije. Prav tako se bomo v teoretičnem delu spoznali z
različnimi sortami arabike in vplivom različnih procesnih metod
na okus kave. Med cuppingom bomo okušali specialty kave in
degustirali najboljše kave sveta.
Število mest je omejeno na 4 osebe.

LOKACIJA
Akademija Stow, Gosposka 15, Ljubljana

TRAJANJE TEČAJA
1 dan: 10:00 – 18:00

Category:

Opis

Pro Barista Masterclass je namenjen vsem, ki bi želeli
strokovno znanje s kavnega področja profesionalnega barista
nadgraditi na višji nivo v vseh ključnih segmentih.
Delavnica je posebej zasnovana za lastnike, vodje kavarn,
restavracij in hotelov, ki si želite pridobiti širino visokega znanja
s področja priprave kave. Delavnica je prav tako primerna za
vse, ki šele odpirate gostinski obrat s ponudbo kave ali ste
preprosto kavni entuziast, ki si želi pridobiti znanje
profesionalnega barista.
Pokazali vam bomo koncept vodenja kavarne, priprave kavne
ponudbe in številne načine za izboljšanje dobička s pomočjo
učinkovitosti pri pripravi kavnih napitkov in odpravi odpada
kave in mleka vse z namenom čim večje ekonomske
učinkovitosti obrata.

Delavnica nas popelje v znanost priprave espressa in filter kave
ter razumevanje normativov. Naučili se bomo kako lahko
manipulirate z okusom kave, kako na okus vpliva izbor kave,
profil praženja, razmerje med kavo in vodo, temperatura in čas
ekstrakcije. Prav tako se bomo v teoretičnem delu spoznali z
različnimi sortami arabike in vplivom različnih procesnih metod
na okus kave. Med cuppingom bomo okušali specialty kave in
degustirali najboljše kave sveta.
Število mest je omejeno na 4 osebe.

LOKACIJA
Akademija Stow, Gosposka 15, Ljubljana

TRAJANJE TEČAJA
1 dan: 10:00 – 18:00