Opis
O KAVI
Ta izjemna brezkofeinska kava je plod izjemnega dela, ki ga na svetovno priznani kolumbijski kavni posesti El Paraiso opravlja Diegom Samuel Bermudez.
Diego je na svojem posestvu Finca El Paraiso ustvaril inovativno tehnologijo, da bi ohranil doslednost in najvišji nivo kvalitete svojih izjemnih kav, ki so posledica znanstvenega pristopa.
Namesto standardnih rezervoarjev za anaerobno fermentacijo uporablja natančne bioreaktorje za fermentacijo kave, pri čemer meri vse od časa, temperature, pH, vsebnosti sladkorja in mikrobne obremenitve.
Ta natančnost in znanstveni pristop omogoča, da boste v skodelici zaznali profile okusov, ki jih do se daj še niste spoznali pri kavah.
Diego Samuel brezkofeinska kava dosega izvenserijsko tekmovalno kakovost in se z lahkoto postavi ob bok najboljšim kofeinskim kavam.
Ta kava je bila procesirana po metodi termo fermentacije in z odstranitvijo kofeina z EA ali etil acetatom (znan tudi kot postopek sladkornega trsa).span>