Specialisti za kavo

 

Trgovina

Stow Coffee Roasters / LIMITED Colombia – La Palma Y El Tucan

LIMITED Colombia – La Palma Y El Tucan

38,00 

Okus:

rdeče vino, črni ribez, gozdni sadeži

Profil okusa:

Kolumbija SL28 ima srednje polno telo, zelo kompleksne kisline rdečega vina in note črnega ribeza in gozdnih sadežev.

Opis:

La Palma Y El Tucan – Heroes seria SL28 natural / anaerobna fermentacija 65ur

Smo pridelovalci in strokovnjaki za predelavo najboljših kolumbijskih kav, ki se nahajajo v edinstvenem mikro podnebju na vzhodnem območju kolumbijskih Andov. Naš projekt smo postavili na čudovito območje znotraj regije Cundinamarca, ki je znano po svoji dolgi tradiciji pridelave kave in je idealno za proizvodnjo visoko pridelane specialne kave.

Sledimo strogemu protokolu za analizo podatkov, ki temelji na popolni sledljivosti poti naše kave od trenutka, ko je obrana, dokler ne prispe v naš laboratorij za kavno analizo. Ta disciplina nam omogoča, da analiziramo onstran tradicionalnih rezultatov ocenjevanja okušanj in parametrov profila, vse do povezave, kako lahko izvor, obiranje in metode obdelave vplivajo na profil okusa skodelice.

SPECIFIČNE INFORMACIJE:

NANOLOT: #175  /  SORTA: sl28  /  PROCESNA METODA: naravna

ČAS FERMENTACIJE: AEROBNI Our ANAEROBNI 65ur

ČAS SUŠENJA: NA POSTELJCI 6dni  /  MEHANIČNO SUŠENJE: 54ur

TEREN: NADMORSKA VIŠINA 1750m  / # DREVES 4000  /  # LETINA 5

————————————————————————————————

Taste:

red wine, black currant, forest fruits

Taste Profile:

Colombia SL28 has a medium full body, highly complex red wine acids and notes of black currant and forest fruits.

Description:

ABOUT US
We are growers and processing specialists of the finest Colombian coffees, located in a unique micro climate on the eastern range of the Colombian Andes. We have established our project on a beautiful region within the Cundinamarca department, known for its long coffee-growing tradition and ideal for producing high-grown specialty coffee.

We follow a strict data analysis protocol that is based on full traceability of our coffee´s journey from the minute it´s picked, until it arrives to our coffee lab. This discipline allows us to analyze beyond the traditional cupping score and profile parameters, all the way to connect the dots of how can the origins, the picking and the processing methods influence the cup.

SPECIFIC INFORMATION:

NANOLOT: #175  /  VARIETAL: SL28  /  PROCESS: NATURAL

FERMENTATION TIME: AEROBIC 0h ANAEROBIC 65h

DRYING TIME: RAISED BEDS 6days  /  MECHANICAL DRYING: 54h

TERROIR: ALTITUDE 1750m  / # OF TREES 4000  /  # OF HARVESTS 5th

Šifra 12 Category: Tag: