Specialisti za kavo

 

Trgovina

Stow Coffee Roasters / COLOMBIA – YENNI COMPETITION DECAF 250g

COLOMBIA – YENNI COMPETITION DECAF 250g

18,00 

Profil okusa

jagoda, cimetov sladoled, maslen rogljiček

Zelo aromatična skodelica kave z intenzivnim noto zrele jagode in cimetovega sladoleda. Telo je srednje polno, kisline živahtne ampak uravnotežene, po-okus kave pa je dolg in nam pušča občutek maslenega rogljička še dolgo po zadnjem požirku.

Šifra COLUMBIA5-250Z Category: Tag:

Opis

O KAVI
Ta izjemna brezkofeinska kava je plod izjemnega dela, ki ga na svetovno priznani kolumbijski kavni posesti skupaj z Diegom opravlja Yenni Esperanza Bermudez.

Yenni in Diego sta uspela ustvariti novo inovativno tehnologijo, da bi ohranila doslednost in najvišji nivo kvalitete svojih izjemnih profilov kav, ki jih pridelata. Namesto standardnih rezervoarjev za anaerobno fermentacijo uporabljata natančne bioreaktorje za fermentacijo izdelka, pri čemer merita vse od časa, temperature, pH, vsebnosti sladkorja in mikrobne obremenitve.

Ta natančnost in znanstveni pristop omogoča, da boste v skodelici zaznali profile okusov, ki jih do se daj še niste spoznali pri kavah. Yenni Esperanza tekmovalna brezkofeinska kava je verjetno v tem trenutku brez konkurence na svetovnem trgu kar zadeva kvaliteto in profil okusa, ki ga ta izvenserijska kava ponuja.

Ta kava je bila procesirana po metodi termo fermentacije in z odstranitvijo kofeina z EA ali etil acetatom (znan tudi kot postopek sladkornega trsa).span>

Dodatne informacije

Teža 250 g
Sorta

castillo

Proces

thermo shock ET DECAF

Nadmorska višina

1700m

Farma

El Paraiso

Regija

Cauca, Kolumbija

Receptura

FILTER PRIPRAVA
Kava: 20g
Voda: 300g (93°C)
Čas: 2 minuti 30 sekund