Specialisti za kavo

Pogoji poslovanja

Stow Coffee Roasters / Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA 

Lastnik spletne trgovine www.stow.si je podjetje Gastpro d.o.o. (v nadaljevanju ponudnik).  Uporabnik je vsak obiskovalec spletne trgovine www.stow.si

Pogoji poslovanja spletne trgovine www.stow.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, s priporočili od mednarodnih kodeksov  za e-poslovanje.

Z naročilom na spletni strani www.stow.si izrazite svoje strinjanje s spodaj navedenimi pogoji. Če Vam pogoji poslovanja ponudnika ne odgovarjajo ali se z njimi ne strinjate, Vas prosimo, da zapustite spletno stran www.stow.si. Podjetje Gastpro d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni trgovini www.stow.si kadarkoli, brez predhodnega obvestila

CENE

 Vse cene v spletni trgovini so v EUR  in vključujejo davek na dodano vrednost  (DDV).  Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene vrednosti.  Kljub zagotavljanju ažurnosti in natančnosti podatkov, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. Ker želimo kupcu zagotoviti kar se le da najboljšo in ugodno ceno je lahko cenik, objavljen na spletni trgovini drugačen od trenutnega in se lahko spreminja tudi večkrat dnevno. Nobena cena proizvoda ne vključuje stroškov dostave.

NAČINI PLAČILA

 V spletni trgovini  www.stow.si ponudnik omogoča trenutno naslednje načine plačila:

–       Plačilo po povzetju

–       Plačilo po predračunu oz. spletne banke

–       S paypal

–       S kreditno kartico

Plačilo po povzetju

Ob dostavi pošilke poravnate plačilo naročila. Pri plačilu z UPN obrazcem (položnica) Vam Pošta Slovenije zaračuna provizijo v skladu z njihovim cenikom. 

Plačilo po predračunu oziroma plačilo preko spletne banke

Če ste se odločili  plačati naročilo preko spletne banke oz. po predračunu, morate nakazati znesek na naš transakcijski račun IBAN SI56 023000253635615 (NLB D.D.) Gastpro d.o.o., Dragarjeva 9, 1230 Domžale

Plačilo s PayPal

Po zaključku nakupa boste preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer se prijavite z geslom (PayPal geslom) in elektronskim naslovom v Vaš Paypal račun.

 Ko ste prijavljeni v PayPal preverite podatke in nato potrdite plačilo naročila (Pay Now). V kratkem času zatem dobite informacijo na elektronski naslov, če je bilo plačilo uspešno.

 Plačilo s kreditno kartico

 Pri plačilu s kreditno kartico boste po zaključku naročila bili preusmerjeni na PayPal spletno stran, kjer morate izbrati možnost plačila s kreditno ali debetno kartico (Pay with my credit or debit card) in vnesite zahtevane podatke.

DOSTAVA

Naročene proizvode Vam bo dostavila Pošta Slovenije. Pri podjetju Gastpro d.o.o. se zavzemamo za najkrajši možni rok dostave večine izdelkov od 3-5dni, v kolikor to ni mogoče vas o tem obvestimo. Vsaka ne dostavljena pošiljka, katera je bila poslana s Pošto Slovenije vas bo čakala 15 dni na vaši pošti, preden se bo vrnila. V primeru izbire plačila po povzetju boste morali poštarju plačati tudi provizijo za položnico, ki ga zaračuna Pošta Slovenije. Stroški odpreme v primeru nakupa blaga nad 30€ so za kupca brezplačni, saj jih poravna ponudnik (Gastpro d.o.o.), če pa je naročilo blaga pod 30€ so stroški dostave 2,99€. Za vsa vprašanja smo vam na voljo na kontaktnem mailu.

 VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Kupec dovoljuje podjetju Gastpro d.o.o. zbiranje in uporabo pridobljenih osebnih podatkov. Vsi izbrani osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe nakupovanja v  naši spletni trgovini www.stow.si. Ponudnik se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

 VRAČILO BLAGA IN GARANCIJA

 V roku 15 dni po prejemu lahko kupec kupljeno blago vrne na sedež podjetja Gastpro d.o.o. (Dragarjeva 9, 1230 domžale). Ponudnik, ko prejme vrnjeno balgo vam vrne celoten znesek kupnine v primeru:  če je vrnjeno blago nepoškodovano, v originalni in neodprti embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa. Kupec v zvezi z odstopom od pogodbe krije samo stroške vračila blaga. Kupnino vrnemo na račun kupca, ki ga mora navesti ob vračilu. Pri uveljavljanju garancije poslujemo v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov. Pri izdelkih, ki jih zakon ne zajema, garancije ni, v kolikor ta ni posebej nevedena.