Specialisti za kavo

Archive

Na delavnici HOME BARISTA MASTERCLASS bodo zajete osnove priprave espresso napitka po recepturi . Naučili se boste, kako učinkovito nastaviti kavni mlin, pravilno odmeriti dozo mlete kave, jo potlačiti in pripraviti vrhunsko skodelico espresso kave. Med pripravo espresso kave se boste naučili kako na okusu prepoznati lastnosti premalo, preveč in idealno ekstrahirane kave. Delavnica zajema tudi pravilno pripravo mlečne kreme in osnove tehnike vlivanja za pripravo kave z mlekom ali cappuccina. KOMU JE NAMENJENA: Delavnica je namenjena...

[vc_row content_width="grid" css=".vc_custom_1501272697997{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 30px !important;}"][vc_column css=".vc_custom_1457690629730{padding-right: 7% !important;}" offset="vc_col-lg-6 vc_col-md-12"][edgtf_accordion style="accordion"][edgtf_accordion_tab title="Podrobnosti"][vc_column_text] KAKO PRIPRAVITI FILTER KAVO  NA DELAVNICI HOME BREWING BOSTE PRIDOBILI OSNOVNO RAZUMEVANJE, KAKO PRIPRAVITI VRHUNSKO SKODELICO FILTER KAVE DOMA ALI V PISARNI. SPOZNALI BOSTE PRINCIPE EKSTRAKCIJE IN ZNALI LOČITI DOBRO OD SLABE SKODELICE KAVE. NAUČILI SE BOSTE KAKO PRIPRAVITI KAVO NA V60, CHEMEX IN AEROPRESS. TEČAJ NE ZAJEMA PRIPRAVE ESPRESSA, SAJ JE TO ZAJETO V NAŠI HOME BARISTA DELAVNICI. TEČAJ JE PRIMEREN ZA LJUBITELJE KAVE, KOT TUDI ZA...

Sensory Cupping Table je sklop različnih multi-senzoričnih delavnic s področja okušanja kav. Izjemen poudarek delavnic Sensory Cupping Table je področje senzorike, kjer se poglobimo v znanost okušanja kav. SENSORY CUPPING TABLE DELAVNICE 1.TRENING SENZORIKE Okušajte kave kot ekspert. Delavnica je kombinacija interaktivnih in praktičnih vaj, ki se osredotočajo na ocenjevanje okusa in arome specialty kave, okusov vsakdanje hrane, prepoznavo organskih kislin v kavah in spoznavanje s petimi primarnimi okusi. Raziskovali bomo besednjak senzoričnih strokovnjakov za kavo in z okušanjem kav vadili naše čute...