Specialisti za kavo

Archive

[vc_row content_width="grid" css=".vc_custom_1501272697997{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 30px !important;}"][vc_column css=".vc_custom_1457690629730{padding-right: 7% !important;}" offset="vc_col-lg-6 vc_col-md-12"][edgtf_accordion style="accordion"][edgtf_accordion_tab title="Podrobnosti"][vc_column_text]Trodnevni tečaj je namenjen vsem, ki se želite poglabiti v znanost tehnike in analize priprave kave, ekstrakcijo kave in spoznati vpliv kvalitetne vode na samo ekstrakcijo kave. Za ta tečaj je priporočena opravljena prva stopnja Brewing Foundation, ki pa ni pogoj v kolikor imate večletne izkušnje s pripravo filter kave. Je pa nujen pogoj opravljena druga stopnja Brewing Intermediate. Na tem tečaju boste imeli izjemno priložnost izboljšati...

[vc_row content_width="grid" css=".vc_custom_1501272697997{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 30px !important;}"][vc_column css=".vc_custom_1457690629730{padding-right: 7% !important;}" offset="vc_col-lg-6 vc_col-md-12"][edgtf_accordion style="accordion"][edgtf_accordion_tab title="Podrobnosti"][vc_column_text]Dvodnevni tečaj je namenjen vsem, ki se želite poglabiti v tehniko in analizo priprave kave, ekstrakcijo kave in spoznati vpliv kvalitetne vode na samo ekstrakcijo kave. Za ta tečaj je priporočena opravljena prva stopnja Brewing Foundation, ki pa ni pogoj v kolikor imate večletne izkušnje s pripravo filter kave. Na tem tečaju boste imeli izjemno priložnost izboljšati svojo sposobnost okušanja različnih kav s poreklom, različno procesiranih kav...

[vc_row content_width="grid" css=".vc_custom_1501272697997{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 30px !important;}"][vc_column css=".vc_custom_1457690629730{padding-right: 7% !important;}" offset="vc_col-lg-6 vc_col-md-12"][edgtf_accordion style="accordion"][edgtf_accordion_tab title="Podrobnosti"][vc_column_text]Tečaj je namenjen vsem, ki se želite naučiti različnih osnovnih tehnik in metod priprave vrhunske filter kave. Ne glede ali ste začetnik ali profesionalec tečaj vas bo naučil, da boste s pripravo izvlekli maksimum okusa, ki ga kava ponuja. Na tem tečaju pridobite znanje o: Pot kave od zrna do skodelice Sorte arabike Vpliv procesnih metod na okus kave Različne metode priprave Osnove mlete kave za različne metode...

[vc_row content_width="grid" css=".vc_custom_1501272697997{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 30px !important;}"][vc_column css=".vc_custom_1457690629730{padding-right: 7% !important;}" offset="vc_col-lg-6 vc_col-md-12"][edgtf_accordion style="accordion"][edgtf_accordion_tab title="Podrobnosti"][vc_column_text]Dvodnevni tečaj je namenjen vsem, ki bi želeli strokovno znanje profesionalnega barista nadgraditi v segmentih senzorike, priprave receptur po standardu WBC in normativov, ter vodenju specialty coffee shopa. Naučimo se kako lahko manipuliramo z okusom kave z uporabo spremenljivk kot je temperatura, doza, čas in granulacija mletja. Na tem tečaju pridobite znanje o: Vpliv različnih procesiranj kav na okus Sorte kave Senzorični trening in cupping protokol Manipulacija...

[vc_row content_width="grid" css=".vc_custom_1501272697997{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 30px !important;}"][vc_column css=".vc_custom_1457690629730{padding-right: 7% !important;}" offset="vc_col-lg-6 vc_col-md-12"][edgtf_accordion style="accordion"][edgtf_accordion_tab title="Podrobnosti"][vc_column_text]Tečaj je namenjen vsem, ki bi želeli pridobiti znanje strokovnih osnov iz delovnega okolja profesionalnega barista. Naučite se biti natančni, učinkoviti in organizirani. Za pridobitev SCA certifikata je potrebno doplačilo po SCA ceniku. Na tem tečaju pridobite znanje o: Pot kave od zrna do skodelice Surova kava, praženje in senzorika Espresso aparat, kavni mlin Ekstrakcija in espresso receptura Vzdrževanje in čistoča Cupping Opozorilo:Obvezen PCR test, ki ni starejši...

[vc_row content_width="grid" css=".vc_custom_1501272697997{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 30px !important;}"][vc_column css=".vc_custom_1457690629730{padding-right: 7% !important;}" offset="vc_col-lg-6 vc_col-md-12"][edgtf_accordion style="accordion"][edgtf_accordion_tab title="Podrobnosti"][vc_column_text]Tri dnevni tečaj je namenjen vsem, ki bi želeli strokovno znanje profesionalnega barista nadgraditi v segmentih senzorike, priprave receptur po standardu WBC in normativov, ter vodenju specialty coffee shopa. Naučimo se kako lahko manipuliramo z okusom kave z uporabo spremenljivk kot je temperatura, doza, čas in granulacija mletja. Na tem tečaju pridobite znanje o: Znanost, kemija kave in ekstrakcija Single origin in mešanice (blend) Praženje in vpliv...