Dvodnevni tečaj je namenjen vsem, ki bi želeli strokovno znanje profesionalnega barista nadgraditi v segmentih senzorike, priprave receptur po standardu WBC in normativov, ter vodenju specialty coffee shopa. Naučimo se kako lahko manipuliramo z okusom kave z uporabo spremenljivk kot je temperatura, doza, čas in granulacija mletja. Na tem tečaju pridobite znanje o:
- Vpliv različnih procesiranj kav na okus
- Sorte kave
- Senzorični trening in cupping protokol
- Manipulacija ekstrakcije z granulacijo, dozo, temperaturo in časom
- Managment upravljanja specialty coffee shopa
Stopnja tečaja: Intermediate (2.stopnja)
Coffee Diploma: pri tem tečaju pridobite 10 točk. Za diplomo potrebujete 100 točk.
Trajanje tečaja 2 dni: 10.00 – 16:00
Cena tečaja: 550,00€ / doplačilo za SCA certifikat 100,00€
Lokacija: Akademija Stow, Gosposka 15, 1000 Ljubljana
Cena ne vključuje DDV.