Specialisti za kavo

Individualni trening, svetovanje za gostince

Stow Coffee Roasters / Individualni trening, svetovanje za gostince

Vsi termini:

  • OB PONEDELJKIH - TERMIN PO PREDHODNEM DOGOVORU

Individualni trening, svetovanje za gostince

INDIVIDUALNI TRENING

Želite osvojiti specifično znanje ali se v celoti pripravit na bilo katero tekmovanje v pripravi kav? Stow Akademija ima znanje da vas s temeljitim in celovitim individualnim treningom pripravi, da na tekmovanju maksimizirate točke v vseh elementih od taktike izvedbe celotnega nastopa, priprave kave, kavnih napitkov in kreacijskih napitkov (Signature drink).

Cena tečaja: 50,00€ / uro minimalni zakup 6ur


Lokacija: Kavarna Stow, Gosposka 15, Ljubljana


Oprema za tečaj:

  • Espresso aparat: La Marzocco Strada EP
  • Mlini: Mahlkonig EK 43, La Marzocco Vulcano, Mazzer Major Electronic
  • Brew bar oprema: Hario, Acaia, Gina, Bonavita, Kruve
  • Kava: od ekstremno redkih sortnih zrn svetovno priznan butičnih specialty farm kot so Ninety Plus, Palma Y El Tucan, Coffea Diversa, Finca Hartmann, . . .

Cena vključuje DDV


SVETOVANJE ZA GOSTINCE

Ponosni smo, da svojim strankam lahko ponudimo široko paleto storitev s področja kavnega svetovanja. Če želite odpreti specializirano kavarno, sestaviti vrhunsko kavno ponudbo, vpeljati sistematizacijo dela in sestaviti pravo kadrovsko strukturo smo tu z večletnimi izkušnjami, da vam pomagamo.

STROKOVNA PODROČJA, KI JIH POKRIVAMO:

  • SUROVA KAVA: nabava, ocena kvalitete kave, uvoz surove kave, direct trade
  • PRAŽENA KAVA: nabava, senzorična ocena kvalitete kave, pravilna priprava
  • AKADEMIJA: sistematično šolanje kadra: Barista Skills, Brewing, Sensory
  • SVETOVANJE: v kolikor odpirate kavarno, pri nakupu opreme, sestavi menija in sistematizaciji kadra

Svetujejo vam trije strokovnjaki z SCA coffee diplomo, ki so specializirani vsak za svoje področje.


Cena svetovanja: je odvisna od zahtevnosti in obsega projekta


Lokacija: Na vaši lokaciji ali na Akademiji Stow


Vsak projekt obravnavamo individualno.

Povprašaj za termin