Specialisti za kavo

Veleprodaja

Stow Coffee Roasters / Veleprodaja

Za gostince

Naš pristop partnerstva z gostincem je odraz našega pristopa do kave. V mislih imamo dve stvari: kakovost kave in odnose do stranke.

KAVA: našim poslovnim partnerjem nudimo speciality kavo najboljše kakovosti. Gre za skrbno izbrana, ročno obrana zrna najboljše sezonske arabike. Izbor posameznih kav z geografskim poreklom ( single origin ) določimo na okuševanju ( cupping ) saj nas poleg različnih izjemnih sort arabike in inovativnih procesov pridelave mora kava preprosto navdušit in biti nekaj izjemnega.

 

V ponudbi imamo sezonski izbor Single origin kav iz srednje in južne amerike, azije, afrike in bolj eksotičnih krajev. Na strokovnih degustacijah spoznajte naše mešanice Red Carpet Espresso blend in Cirkus Ibrik blend. Na okušanju boste z našo strokovno pomočjo lažje sprejeli odločitev katera kava je prava za vas.

Oprema za gostince

Poleg vrhunske kave gostincu omogočamo financiranje nakupa nadstandardnih espresso kavnih aparatov La Marzocco, mlinov La Marzocco, pripomočkov za ročno pripravo filter kav različnih priznanih proizvajalcev, kot so Hario, Bonavita, . . .  in vseh ostalih pripomočkov za pripravo kave. Tak preskok v opremi bo nedvomno vplival na dvig poslovnega uspeha.

Izobraževanje

Združite visoko kvalitetno specialty kavo in vrhunsko opremo z najbolj celovitim strokovnim izobraževalnim sistemom v kavni industriji pri nas. Poleg osnovnih tečajev, tečajev late arta in inovativnih delavnic, vodimo in organiziramo tudi profesionalne SCA ( Specialty Coffee Association ) tečaje za smer poklica Barista skills, Brewing, Green Coffee. Imamo dve akademiji v Kamniku in Mariboru, kjer obratujeta tudi trening centra za vse, ki bi si želeli pripraviti na tekmovanja ali najet prostor za trenirat ob strokovnem vodenju.

Svetovanje

Želite odpreti kavarno ali v svoji kavarni nadgradit kavno ponudbo? Smo specialisti z večletnimi uspešnimi izkušnjami na tem področju, zato lahko ponudimo prave nasvete, strategijo poslovanja z namenom doseganja najvišjih poslovnih podvigov. Kontaktirajte nas z vašimi vprašanji in željami. Tukaj smo, da pomagamo in vam uresničimo vaše ideje.

Veleprodaja

Radi delamo s podjetji in ljudmi, ki želijo graditi svoje podjetje na podlagi kakovosti in strasti do kave. Naš cilj je vzpostaviti dolgoročne odnose z našimi kupci, nuditi izobraževanje in usposabljanje na naši akademiji, vrhunsko opremo ter podporo ob vrhunski izbrani specialty kavi, katero pražimo sami.

Vsako podjetje ima različne zahteve in potrebe, zato vas prosimo, da stopite v stik, da bomo bolje
razumeli, kako vam lahko pomagamo.KavarnaRestavracijaHotelLokal/PubPisarnaMobilna enotaOstalo

Sem startup podjetje in nimam aparatov